Wyróżnieniem tym mogą poszczycić się produkty najwyższej jakości, w 100% ekologiczne, charakteryzujące się prostym składem, bez konserwantów, GMO oraz innych dodatków. Znak rolnictwa ekologicznego znajdujący się na ich opakowaniu daje pewność, iż cały proces jego powstawania odbywa się z szacunkiem do natury, a zbiory są odpowiedzialnie pozyskiwane. Pozwala to uzyskać ekologiczne produkty, które potem ze smakiem wzbogacą twoją codzienną dietę.
Materiał współfinansowany ze środków UE
Takimi cechami wyróżniają się produkty Jamar BIO: passata pomidorowa, ocet jabłkowy, ciecierzyca konserwowa i mus jabłkowy. Każdy z nich zawiera cenne składniki odżywcze, które będą naturalnym paliwem dla twojego organizmu, dodającym energii i witalności.* Gotowanie z nimi to prawdziwa przyjemność i niekończące się źródło kulinarnych inspiracji. Warto sięgnąć też po ekologiczne jabłka pochodzące z certyfikowanych sadów. Charakteryzują się doskonałym soczystym smakiem. Są również zdrowe i bezpieczne dla każdego, bowiem dojrzewały bez udziału środków chemicznych.
Wybierając bioprodukty oznaczone certyfikatem rolnictwa ekologicznego, dbasz o swoją kondycję i dobre samopoczucie, a jednocześnie wspierasz środowisko naturalne.
Aktywnie wykorzystaj moc warzyw i owoców i żyj w zgodzie z naturą!
Materiał współfinansowany ze środków UE
*Źródło: P.Pitchford, Odżywianie dla zdrowia, Warszawa 1993
Komentarze